Blog met wetenswaardigheden

Ieder die het leuk vindt, doet maar vooral zijn of haar best om begrippen zoals activist, hacker, hacktivist of bijvoorbeeld zelfs (eco-)terrorist te pas en te onpas te gebruiken dan wel te MISbruiken. En als met het `framen´ van begrippen, getracht wordt om personen en/of organisaties als wederrechtelijk af te spiegelen, valt dat op geen enkele wijze onder mijn verantwoordelijkheid; period.

Vanwege de almaar toenemende repressie door de machthebbers (m/v) en voorts het telkens meer in het gedrang raken van de mensenrechten, heb ik uit voorzorg alvast nagenoeg al mijn posts van dit blog verwijderd. Bovendien gaat het rechtgeaarde Cyberhulp dot org sinds 2017 vooral `ondergronds´ te werk. Dit zonder nog langer al te veel nieuwe online informatie met derden te delen. De bovenvermelde datum geeft aan wanneer deze website voor het laatst werd geüpdatet.

Mijn resterende publiekelijke posts:
(https://noblogs.org/members/cyberhulp/)
1. Koester uw rechten.
2. Solidariteit met onderdrukte anarchisten en hacktivisten.
3. De éénheidsgedachte als een waanvoorstelling.

Het rechtstreeks reageren op posts, is doelbewust uitgeschakeld. Vanzelfsprekend bent u volstrekt welkom om contact met mij op te nemen middels de gegevens op mijn contactpagina en/of met behulp van het contactformulier. Vervolgens ligt de beslissing bij alleen mijzelf OF c.q. HOE SNEL ik uw eventuele reactie in behandeling neem. Als u dat niet bevalt, contacteert u mij beter gewoon bij voorbaat niet, toch?!?

Acties, nieuws en wetenswaardigheden,

Wellicht kan de rest van Europa, zónder ASO verworden Nederland en haar dito politici, alsnog gaan werken aan een ietwat minder asociaal Europa?!? Nederland is in mijn beleving dusdanig verdorven dat het weliswaar een soort `financieel paradijs´ is voor de graaiende superrijken, maar tegelijkertijd veelal een regelrechte hel is voor de `minder bedeelde´ Nederlanders.

Meer (liefst oprechte) Vrede en dus mínder oorlogen, zouden de mensheid ten goede kúnnen komen. Bovendien zouden het aantal vluchtelingen én getergde terroristen structureel verminderen. Ik ageerde immer TEGEN onder andere de voorspelbaar uitzichtloze oorlogen in Irak en bijvoorbeeld Syrië. Maar de door velen van u gekozen oorlogszuchtig gestoorde politieke `MISleiders´ hebben anders besloten. Voorts pleitte ik trouwens ook immer TEGEN het aan het lijntje houden van landen zoals Turkije voor wat betreft toetreding tot de SECULIERE Europese Unie.

✯ Terug naar de bovenkant van dit blog. ✯

Noblogs is een privacy respecterend project van het A/I collectief.